SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa İnegöl'de KampüsFest coşkusu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde gün boyu yarışmalar ve eğlencelere sahne olan, finalinde ise Riva Orkestrası konseriyle coşkunun tavan yaptığı Kampüs Festivali düzenledi. 1. Kampüsfest, öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gencfm.com.tr
Bursa İnegöl'de KampüsFest coşkusu

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi, nitelikli ara eleman ihtiyacına karşı hem İnegöl’ün hem de ülkemizin önemli kaynaklarından biri olan, 26 ayrı eğitim binasıyla 300 dönüm arazi üzerinde üniversite kampüslerinden daha gelişmiş imkanlarla öğrenci yetiştiren Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde bu yıl ilki gerçekleştirilen Kampüs Festivali düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde; yapılan fizibilite çalışmaları sonucunda tespit edilen sosyal faaliyet eksikliğini en aza indirmek, öğrencilerin kampüs aidiyet duygusunu güçlendirmek, birlik beraberlik duygusunu güçlendirmek, yeni gelecek öğrenciler için kampüsün görünürlüğünü sağlamak ve son sınıf öğrencilerinin sınav öncesi stresini azaltmak amacıyla yapılan 1. Kampüsfest, renkli görüntülere sahne oldu.

Kampüsfest etkinliğinde Okullar Arası Tahta Arabası Yarışması, Okçuluk Yarışması, Slot Car Yarışması, Sumo Güreşi Yarışması, Koca Ayak Yarışması, 12D Sinema Etkinliği, Penaltı Yarışması, Salto Trambolin, Rodeo ve Kafa Topu gibi etkinlikler yapıldı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencileri selamlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, “Bu yıl ilk defa İnegöl Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz Kampüs Festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum. 2013 yılında eğitim vermeye başlayan, hayırsever iş adamımız Mehmet Yıldız ağabeyimizin 300 dönüm arazi üzerine 26 binadan müteşekkil Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünü yapmasıyla birlikte başlayan bu güzel hizmet, bugün 8’inci yılını doldurmuş durumda” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, ilerleyen yıllarda sizlerden gelen önerilerle daha iyilerini gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu. 

Konuşmalar sonrasında ödüllerin takdimi ardından Kampüsfest’in finalinde özellikle gençlerin severek takip ettiği Riva Orkestrası sahne aldı.

Riva’nın kampüsü adeta salladığı Gençlik Konseri, büyük bir coşku ve eğlenceye sahne oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.